Post by hardjosgieramigh on Feb 24, 2022 18:00:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fancade ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fancade IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy nekonečné drahokamy ▞▞▞
▞▞▞ Fancade 2022 version ▞▞▞
nenačte se. Podivný
Miluj, miluj, miluj. Koupě této hry byla jako nejlepší volba mého života, má širokou škálu miniher, které jsou zábavné. KOUPIT tuto hru, pokud chcete dobrý zážitek
Naprosto úžasná platforma s příjemnou komunitou
Kluci poslouchejte, prosím nestahujte tuto aplikaci, je v ní nějaký virus. Potřebuji čtyřikrát restartovat telefon, protože nefungoval.
Je to zábavné, ale někteří lidé dělají nevhodné/nemožné hry. Vytvořte prosím funkci, která vám umožní říci, že hra, kterou hrajete, je nemožná
2 Player games : the Challenge Arkádové ujx
Páni
Je to super hra Tak dobrých her sem moc na obchod hrát nenašel.
Líbí se mi tato hra, má tolik her. Hrajte hru, která se vám líbí, a mám kanál, pokud jste nevyhráli žádnou úroveň, můžete se podívat na video, jeho název byl timepass master. Ale nová aktualizace není příjemná
Přestaňte zobrazovat prémiovou aplikaci!! Blbá hra!
Všechny špatné recenze jsou hloupé. "Nenávidím to, protože je tu hra, která se mi nelíbí", pak ji nehrajte. Nesnáším to, protože na další úroveň musíte čekat doslova dny
Je to zábavné, také náročné. Ale má offline reklamy. To samo o sobě hodně vypovídá.
Nejlepší hra na světě. Skvělý!!! Fantastický!!!!
Hra je dobrá, ale příliš mnoho videoreklam. Vyčerpává a plýtvá internetovými daty pro uživatele s předplatným s omezením dat.Líbí se mi tato hra, ale má zelený tablet, stále mačkám tlačítko X, ale vždy se zobrazuje s nebo bez wifi Nemám ani ty peníze, takže jí dávám toto hodnocení
Je to dobrý nápad a má to hezkou grafiku, ale po chvíli mě to omrzelo. Přestalo mě to bavit. 🤷♀️
Velmi zábavné, zejména při dlouhých jízdách autem a offline místech. Můj jediný problém byl, že čekání na stavbu mostů byla nuda. Kromě toho skvělá hra!
Tato hra je fantastická a rozhodně je to můj typ hry, ale je tu jeden problém, se kterým musím souhlasit s názory ostatních ohledně FOV, takže prosím přidejte nastavení pro FOV
الأنها ليست جميلة جدا.
ještě
Super je to a pokračuješ v aktualizaci
Je to docela těžká hra. Doufám, že uvidím tutoriál.
Opravdu zábavná hra! Spousta různých mini her, které lze hrát a odemykat, takže si vybere každý. Kéž by bylo více světů, protože jsem je všechny dokončil.
Hru by to nikdy neotevřelo. Vždy by to zůstalo na Martinu Magnimu. Odinstaloval jsem hru a znovu nainstaloval a měl jsem stejný problém. Prosím opravit.
Fancade Arkādes spēles aeq
Reklamy vám nedovolí hrát, reklamy se budou zobrazovat neustále, i když jste offline
je to dobré, ale nudí se to
NEUMÍM ANI HRÁT JEHO JEN ČERNOU OBRAZOVKU HROZNÉ!!!
Skvělá hra, příliš mnoho reklam
Ze začátku je to skvělá hra ale postupem času vás to přestává bavit a proto dávám čtyři hvězdy
Tato hra je prostě úžasná a návyková. ALE jsem jediný, komu ta hra Frames připadá jako bolest v zadku? Napište svůj názor.
Jednoduše boží - ikdyž některé levely jsou za trest
Ahoj! Když jsem dosáhl úrovně automobilových závodů, tato hra se stala nejhorší. Ovládání je nejhorší pro automobilovou závodní úroveň, existuje pouze jeden přepínač pouze pro posílení. Kde jsou ovládací prvky pro pohyb doleva nebo doprava? Ujistěte se, že musíte zahrnout ovládání pro pohyb doleva nebo doprava. Tato hra je nejhorší, co jsem v obchodě Play viděl. Úroveň automobilových závodů je dráždivá 😤😤
Zpočátku to byla zábava, ale po chvíli to začne nudit, protože většina her je kopírováním a vkládáním jiných. Někteří lidé ale jinak dělají opravdu skvělé věci
Tato hra je velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi špatná
Fancade আর্কেড ryco
Úrovně se opakují, jak jdete nahoru. Musíte počkat, až se odemknou i poté, co dostanete hvězdný cíl. Chromý.
Hra je celkově trochu přeceňovaná, některé arkádovky nebo questy jsou zmanipulované. Vím, že si možná myslíte, že jsem jen špatný hráč, ale pokud zkusíte nějaké jiné arkádové hry nebo questy, některé z nich jsou zmanipulované. Nemohu se opravdu bavit, když nejsem schopen hru pořádně dohrát, protože mi vadí, že mám nedokončenou hru.
Tahle hra je na hovno, že mě pořád tak štve. Ten, kdo vytvořil tuto hru, je hloupý. Tak přestaň. Nyní! 👿👹👺😤😡😠
Fancade Arcade crw
Chvíli zábava, ale několik pozdějších her začne zkoušet mou trpělivost, a jakmile začnou být vyžadovány pokusy a omyly, skončím. Do té doby zábava, ale nemohu doporučit.
Tato aplikace má tolik různých malých mini her a rozmanitost, že mě při každém hraní na chvíli zabaví. Opravdu se mi líbí, jak se hry snadno učí, ale jsou tam i náročné, takže to udržuje můj mozek v chodu. Některé hry jsou opravdu kreativní. Postavy jsou také roztomilé. Je také docela fajn, že si můžete vytvořit i svůj vlastní. Mohu hrát celé hodiny.
Byla to zábava, řekl bych, ale druhý most trval 2 hodiny.Dobrá hra, ale příliš mnoho reklam