Post by hardjosgieramigh on Feb 24, 2022 18:09:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Time Surfer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Time Surfer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj bezgalīgu izturību ▞▞▞
▞▞▞ Time Surfer 2022 version ▞▞▞
Man spēle tik ļoti patīk, ka man ir tikai viena neliela problēma. Mēģinot noslīpēt trīs planētas bez nosēšanās, kad jūs nolaižaties uz citas planētas, tiek pieskaitīta piezemēšanās, kas padara misiju neiespējamu pārspēt. Izņemot to, spēle ir fantastiska. Turklāt nāk divpadsmit perfektas līknes pēc kārtas, kas būtībā ir neiespējami.
Tiešām jautrs un nostalģisks piedzīvojums putnu spēlei, kuras nosaukumu neatceros, kaut kāda iemesla dēļ teksts man laužas
Time Surfer Arcade dty
Iz gude!
Time Super tas ir tik skaists spēles, kas man patīk 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍💗💗💗💗💗💗💗👊👊👊👊👊👊👊👊👏👏👏👏👏hahaha tik ļoti labi, lai spēlētu dzinēju relaksējošu fokus spēli ......,.......,...... .,.....,...., ......... ...... . ...... ....... .... ,,,! ,,'
Šeit imgura dēļ
Time Surfer Arkade izt
man tas patīk! Lūdzu uztaisi 2. daļu
Likumīgi jautra un īpaši stabili izveidota mobilā spēle. Tiešām atkarību izraisoša, jauka grafika un nekādu uzmācīgu reklāmu vai maksas sienu. Dieva dāvana, ja jums ir garlaicīgi un jums ir tikai tālrunis.
Perfekti
Meh
Tātad dažiem ir jāspēlē
Time Surfer 아케이드 lns
man patīk šī spēle..^^
Forši
Lieliska spēle
Johnny Trigger - Sniper Game Märulimängud hjfo
jaukas spēles 😆
Pēc kāda laika paliek garlaicīgi
Labākais
Suds krāpniecība
Laba spēle ir tikai tā, ka tā ir pamesta. Es varu pateikt, jo pēdējais atjauninājums ir bijis sen
Lieliska spēle, bet vai varat noņemt šo lietu, kur jums ir jāizmanto 10 no jūsu kūkas, ja vēlaties spēlēt
Time Surfer Arkada gpgf
Katra laba spēle .vienkārša, bet ļoti jautra
Daudz jautrības un lielisks veids, kā izniekot laiku (labā nozīmē).
Ļoti jautri un aizraujoši
Super jautra laika slepkava
Good.spēle spēlē jau gadiem
Lieliska retro stila spēle ar mūsdienīgu sajūtu. Gribētos tomēr redzēt kādu stāsta elementu.
Fizika bija šausmīga. Nav spēlējams. Izklaidei spēlējiet jātnieku vai kāpu
Haha!
ļoti zema grafika
Labi, bet dio nav
Mana visu laiku mīļākā tālruņa spēle.
labi
Bet īss
Tas ir labi
Patīk šis, liels paldies par jūsu spēli
Ļoti jautri, lai gan nedaudz kavējas
tik forši
Diezgan daudz kosmosa sērfošanas iemiesojums
Vienkārši jautri
Nedaudz jautri, bet ātri noveco.
Bet man nepatīk, ka jums ir jāizmanto garšīga kūka, lai iegūtu mājdzīvniekus uz vienu skrējienu. Vismaz samaziniet kūkas cenu
Spēle ir slikta, jo tā liek jums to lejupielādēt, un pēc tam ir Dune spēle ar pogu, kas liek jums atgriezties.
Es, iespējams, ir 50 stundu spēle šajā spēlē. Es to daudz spēlēju, kad es vēlos aizpildīt kādu laiku. Tas ir ļoti jautri un gudrs spēle. Tomēr tās replayability cieš no tā trūkumiem. Mana galvenā saķere ir tā, ka nav pietiekami daudz dažādu. Lielākā daļa visu mājdzīvnieku un kostīmi nejūtas, ka viņi maina spēli pietiekami. Nelielas statistika ir garlaicīgi. Es gribētu redzēt vairāk spēli, mainot prēmijas, piemēram, imunitāti, piemēram, katras citas 8 sekundes. Un vairāk līmeņu šķirnes, kā arī.
satriecošs