Post by hardjosgieramigh on Feb 24, 2022 18:19:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Full Pipe: Puzzle Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Full Pipe: Puzzle Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод више ресурса ▞▞▞
▞▞▞ Full Pipe: Puzzle Adventure 2022 version ▞▞▞
Full Pipe: Premium Game சாகசம் csrj
😍
Волео сам осећај игре. Нови и чудни ликови су били кул. Никада нисам дуго био заглављен.
Добра, али кратка и из читања рецензија, могу рећи да остатак игре није вредан куповине у овом тренутку. Ипак сам уживао. Занимљиво - Промена модела плаћања
дугмад су тако сићушна и нагурана у угао екрана да уопште не могу да отворе дневник - само мапа. фрустрирајуће јер се не може играти.
Full Pipe: Premium Game சாகசம் fthg
Jelly Defense આર્કેડ gbx
Заиста занимљиво док не морам да платим.
Веома смешна игра и пријатна, волите загонетке и мале додатке у игрицама
Мало кратак чак и за демо. Задовољан сам досадашњом игром. Пробаћу пуну верзију.
Добро
Сјајна игра, купио сам пуну верзију и вредела је сваког пенија,
Чудно, на сладак начин. Загонетке су прилично једноставне: лоше за хардцоре загонетке, али забавне за повремене играче попут мене. Највише ми се свиђају чудни и слатки ликови и време које програмери одвоје да им дају позадинске приче и јединствене изгледе. Играо сам само бесплатно, прво поглавље, тако да цела игра можда неће бити тако добра.
Веома добра игра, узбудљиви и шармантни ликови, веома смешна, одлична графика и изазови!
Супер ВЕИРД!
Чак је и туторијал био збуњујући.ОК за сада, али пошто сам тек почео, биће потребно неколико да се формира мишљење
То је врло кратка демо 😡 Ако не желите да платите ~3£, немојте преузимати ову игру од ~250МБ...
Први ниво је био заиста добар и збуњен. Нисам још платио пуну игру, али до сада је добро
Предиван нови свет са сјајним ликовима
Забавно и чудно, али треба унапред рећи људима да није бесплатно...
Сјајна слагалица, воли причу и потпуно вреди истражити.
Игра стагнира на 7. спрату јер лик баке не ради онако како сугерише траг. Стога, не остављајући вам начин да напредујете
Сјајна графика добро осмишљена, забавља ме
Забавно. Паметно. Јединствено. Понекад баш смешно. Дефинитивно оставите звук укључен.
Врло кратка игра пре него што од вас затражи да платите новац
Једини разлог зашто није пет звездица је тај што контроле могу бити помало непоуздане
Забавна игра слатка графика = пуно забаве!
Ова игра је игра коју сам урадио све да завршим, волим је више од свега на играма, ако бисте могли да направите још једну фулл пипе игру пуне цеви 2 био би мој сан, надам се да ћете радити друге добре игре!!!
нисам уживао у овој игрици :/ веома мрачно и мрачно, нејасно где/ како да комуницирам. Не знам да ли постоји прича, нисам могао да је ухватим. у почетку је изгледало обећавајуће, али се брзо охладило.
Ако желите нешто другачије, погледајте ову сјајну игру са цоол стилом
Неизмерно сам уживао у овој игри. Радујемо се више од овог програмера.
Мрачан и симпатичан ацид трип.
Нисам могао да приступим дугмадима у горњем десном углу екрана док сам играо на свом Галаки С9, тако да нисам могао ни да прођем кроз водич. Надам се да ће се поправити, изгледа као забавна игра!
Full Pipe: Gra premium Przygodowe egcv
Зашто не бисте имали две верзије игре, једну бесплатну и једну по пуној цени.