Post by hardjosgieramigh on Feb 24, 2022 18:28:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kung Fu Z ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kung Fu Z IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu sınırsız primogems ▞▞▞
▞▞▞ Kung Fu Z 2022 version ▞▞▞
Şimdiye kadar zevk alıyorum. Hareket halindeyken almak ve oynamak için eğlenceli bir oyun. Şu anda hiçbir şikayetim yok. **Güncelleme**: Böylece, seviyenin hiç yüklenmemesi için saatlerce süren öğütmeden sonra nihayet son seviyeye ulaştım. Oyunum temelde brick oldu. Ne zaman yeniden başlatsam, karakterlerimin hatalı olduğu siyah bir ekranda takılıyorum. Ben de yeniden yüklemeyi denedim. Bu noktada neredeyse oynanamaz durumda. Bunun yaygın olup olmadığından emin değilim ama talihsiz bir durum.
Degisik
Harika bir oyun bağımlılık yapıyor, ancak her ustalaştığımda teçhizatımı kaybetmeyi sevmiyorum, bu beni bağımlı yapıyor
Zombie ko marte raho kuchh naya nahin hai
Cok guzel tavsiye ederim
Suspects: Mystery Mansion Akcijske igre iaoy
hiçbir şeyi yapmıyorsun
Bu oyun oldukça temiz. Eski okul arcade grafiklerini seviyorum.
oyun iyiydi
Oldukça temiz, daha fazlasını kullanabilir, biraz fazla basit
Bu oyun harika Capcom görünümlü grafikleri ve harika oynanışı ile bağımlılık yapıcı bir sonraki seviyeye taşıyor Bu oyunu seviyorum 30 dakikadır oynuyorum ve awsome job yaratıcısına aşığım
Verilerimi tutmama bile izin vermedi
Saatlerce boş zamanınız yoksa veya satın almak istemiyorsanız bu oyunu indirmeyin.Oyun, inanılmayacak kadar yüksek sağlığa ve yavaş seviye ilerlemesine sahip düşmanlara sahip olacak şekilde tasarlanmıştır. Çok yavaş bir süreç olduğu için hızla sıkıcı hale gelen daha zor seviyeleri geçmek için en baştan aynı seviyeleri tekrar oynayacaksınız. Sınırsız reklam bonuslarına izin veren diğer geliştiricilerin aksine, reklam bonuslarının sayısı da sınırlıdır, böylece yavaş öğütmenin bir kısmını atlayabilirsiniz. Bu oyunun eğlence potansiyeli, acı verici derecede yavaş seviye ilerlemesi ile mahvoldu. Bu oyun, oynaması ücretsiz olarak değil, demo olarak tanıtılmalıdır; Yaklaşık 2 saat sonra sadece parası olanlar bu oyunun keyfini çıkarmaya devam edebilecek.
Sorun değil, yendiğim birçok kez var
Kung Fu Z Arcade tpm
Oyun iyi ama genç arabadan sonra zorlasıyor örneğin bossu ilk bastaki yerde yeniyonuz ama zorlasın ca cok zorrrrr oluyo oyuzden konsantire iler Oyun kolaylastırılır sa 5 yıldız olur
Oyun hakkında söylemek istediğim birkaç şey var. İlginç ve aşırı kullanılmış zombi konseptiyle iyi çalışıyor. Ama çok zor ve zorlaşabiliyor ve tekrarlayan beceriler heyecan verici ama oyunun üzerine inşa etmeniz için fazla stratejik bir uygulaması yok, yani günün sonunda, istediğiniz şeyin tadını çıkarın ama sıkıcı olabilir. Oyunu tamamladım ama şu ana kadar iyi ama o kadar da dikkate değer değil. Birisi iyi bir zaman katili arıyorsa tavsiye ederim.
Dublajlar
Müthiş oyun çok sayıda eğlenceli reklam rahatsız edici değil
Ben saldırılarla dokunma sınırının hayranı değilim, ilerlemek için bir animasyon olduğunu biliyorum ama hızlı vurucuları dezavantajlı hale getiriyor. Canlandırma parşömeni kullanmadan onu dövebileceğim ilk gerçek patron Thud ve ben parmaklarımı tap titans'ta yaptığım gibi kırana kadar 1/4 sağlık ve dokunduğum miktarın 10'a eşdeğer olduğunu düşündüm. Deneyimlerime göre düşük seviyeli titanslar. Bunu düzeltmek için neden hareket bulanıklığı eklemiyorsunuz, bu yüzden hızlı vuruşlar yine de başarılı olabilir
sakin usta yeniden basmayin
ondan nefret ettim ve hemen kaldırdım
meh..
Vakit geçirmek için harika bir oyun, 60. seviyeye geldim ve biraz imkansız gibi gelmeye başladı. Umarım kazanmak için tamamen ödeme yapılmaz. Reklam yok denecek kadar az.
Kılık değiştirmiş Çerez Tıklayıcısı
Bu oyun EN İYİSİ,Size o Sokak dövüşçüsü havasını veriyor. Sürekli reklamlarla karşılaşmamanıza bayılıyorum! Ama mesele şu ki, her rütbe atladığınızda nasıl baştan başladığınızı anlamıyorum.
Zor bir oyun olduğunu ve zombileri alt etmenin zor olduğunu düşündüğümü söylemeliyim.
Kung Fu Z Arkada mao
Eğlenceli ve bağımlılık yapıcı! Reklamlar için 4 yıldız😑
Kung Fu Z Arcade orv
Bu gerçekten iyi bir oyun. Ben eski tarz şeylerin büyük bir hayranıyım ve bu büyük bir roldü. Oynanış, kontrol ve patronlar genel olarak harika. Lütfen harika çalışmaya devam edin 🙏😊
Harika bir oyun ama oyunu kontrol edemiyorsunuz ve bu gerçekten berbat çünkü bu benim en sevdiğim oyun türü.
Karakteri zıplama yeteneği ile kontrol edilebilir hale getirirseniz ve birkaç set kombo yaparsanız reytingim daha yüksek olabilir, ancak bu sadece bir tıklama olmak....meh. Önemli değil.
oyun çok güzel
Biraz açgözlü gerçekten paramı istiyor ve her 1 saatte bir istiyor ama yine de iyi
Kung Fu Z Trò chơi điện tử qje
Boşta RPG'leri sevmiyorum. Grafikler ve müzik bir hafıza yolculuğuna benziyordu ama karakterimin ben çevrimdışıyken sadece kendi işini yapması ve sahneler yapması hoşuma gitmedi. NES için eski River City Ransom oyunu gibi bir Beat 'Em Up olduğunu düşünerek indirdim. Genel olarak, bir oyunun kendi kendine oynamasını izlemeyi seviyorsanız, bu oyunu seveceğinizi düşünüyorum; Düğmeleri ezmek, komboları denemek ve gerçekten her aşamaya girip düşmanlarla savaşmak istiyorsanız, tavsiye etmem. Idle RPG türünde muazzam potansiyele sahip bir oyunun geliştiricisine teşekkür ederiz.
Çok eğlenceli dövüş oyunu. Çok basit ve oynaması kolay.
Dün gece oynuyordum bugün başladı ve tüm ilerlemem sıfırlandı. Cadılar Bayramı etkinliğine ne oldu? Tüm kostümlerimi ve yardımcılarımı kaybettim.
Bu oyun neden oynamıyor biliyor musun oyunlarından nefret ediyorum beni geciktiriyorsun
Ustalık ve dövüş yaparken vites kaybetmeyi pek seven biri değil, sadece sonsuz zombileri öldürmek için hafifçe vurarak bir süre bayatlıyor. Madeni para çevrimdışı süper yavaş kazanıyor. Oyunlar o kadar çok pil ömrüne sahip ki, biraz oynayarak hiçbir yere varamayacaksınız çünkü pil ömründen tasarruf etmek daha önemli
lütfen türkçe dil ekleyin
İyi oyun, saatleri koymaktan zevk aldı ama 240. dalgadan sonra hikayenin sonu yok gibi görünüyor, sadece aynı seviyeleri tekrarlıyor
Çok Güzel oyun beğendiğim zombilerle de savaşı bildiğimden daha yeni gelmiştim ama yağsa yine
Reklamı yapılan uygulama için google play indirme sayfasını otomatik olarak getiren reklamlar almak. Oyun kendini oynuyor.
Nostalji Etkisi için Eğlence.Lütfen zayıf yoldaşları tanıtın, birinci sınıf yoldaşları koruyun ama bize üzerinde çalışmamız için bir şeyler verin.
İndirinnnn